Black Friday duurt hier een maand !

by | nov 24, 2017 | promotie, webdesign

BLACK FRIDAY?
BIJ WWWILD DUURT DIT TOT HET EINDE VAN 2017!

Werd je ook bedolven onder de promotiemailtjes voor Black Friday? In België houdt men het doorgaans bij een schamele 10 à 20 % korting. De Amerikanen durven al iets verder te gaan: gemiddeld 40 % er af tot zelfs 70 %. Maar wanneer de storm is gaan liggen, betaal je al snel weer de volle pot. Bij WWWild doen we het iets anders…

VOLLEDIGE WEBSITE VOOR 699 €!

Je leest het goed. Voor 699 € krijg je een complete website. Deze bestaat uit 1 tot 3 pagina’s. Je kunt er al je bedrijfsgevens op kwijt en bent bereikbaar voor je klanten via mail, telefoon en een gratis contactformulier. De weg vinden naar je bedrijf is een makkie met de bijgeleverde map. Bovendien krijg je een jaar gratis hosting en updates van je veiligheid en de gebruikte plugins. Je kan dus op beide oren slapen. En daar houdt het nog niet bij op! Gratis wordt je home pagina geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat je prachtige pagina niet alleen op het web wordt gepubliceerd, maar dat je klanten die ook kunnen vinden via de zoekmachines. Normaal betaal je hiervoor minstens even veel als voor het laten maken van je website!
Met onze Black Friday deal krijg jij dit er zomaar bij… De enige kost die erbij komt is je domeinnaam. Wij zoeken uit of die beschikbaar is en hoeveel deze kost. Dit hangt af van de beschikbaarheid en de competitie op het internet.
Wij zorgen voor de beste deal en jij betaalt enkel de kostprijs!

VRAAG MEER INFO VOOR EXTRA’S!

Uiteraard kun je vele extra’s bijvragen. Misschien wil je een webshop, een reservatie-systeem, een uitgebreide portfolio, ..? Je kunt bijna niets bedenken, dat we je niet kunnen leveren.
Bij WWWild vind je de benodigde kennis en ervaring om jouw wensen uit te doen komen!

EEN HELE MAAND BLACK FRIDAY!

Dus aarzel niet langer. We nemen slechts aan wat we kunnen verwerken, want we willen de klanten kwaliteitswerk leveren! Op is op!
En op 1 januari is onze Black Friday maandpromotie voorbij. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina of mail direct naar dit adres. Of telefoneer nu naar 0472 78 02 53. Doen!

Voor een website die opbrengt !