e-commerce

Van webwinkel tot mega-store

In deze digitale tijden moet je het internet voor jou laten werken. Steeds meer winkels en handelszaken beseffen dat ze op het web moeten aanwezig zijn en dat ze er goed aan kunnen verdienen. Of het nu om een eenvoudige webwinkel of om een volledige megastore gaat, WWWild bouwt het voor je.

e-commerce: SAMEN, STAP VOOR STAP

We begeleiden je vanaf het idee om een webshop te ontwikkelen en maken samen een planning op. Welke producten wil je verkopen? Hoe kan men bij jou online bestellen? Welke betalingsmogelijkheden wil je aanbieden? Wat met de leveringen? Moet het worden gekoppeld aan je stock? Leggen we een link naar je facturatieprogramma? Wie beheert de winkel? Doe je alles zelf of wens je professionele hulp in te huren om je webshop optimaal te beheren? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar moeten goed worden doordacht.
WWWild bouwt je winkel uit met toonaangevende  e-commerce software (WooCommerce en Shopify) en verzekert je zo van een modulair systeem, die je, als je winkel groeit, naar believen kunt uitbreiden.
Wij zorgen voor een beveiligde website met https-certificaat. Verder bieden we je extra beveiliging aan tegen hackers, crashes, enz…

E-COMMERCE: PROMOTIE

Een perfect gebouwde webshop is evenwel geen garantie op succes. De klant moet je ook zien te vinden. Daarom verzorgen we de SEO (Zoekmachine Optimalisatie) voor jouw site, en zorgen we dat je het gedrag van je klanten kunt volgen om je winkel zo succesvol mogelijk te maken. We koppelen je site aan de sociale media (Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, enz..) om je winkel te promoten.

Indien gewenst werken we een volledige marketingstrategie voor je uit. 

Voor een vrijblijvende offerte of vragen