RESPONSIVE DESIGN

Uw perfecte website op GSM én tablet én PC !
PC tablet smartphone responsive design voorbeeld

Wat is Responsive Design?

Meer en meer wordt er op het net gesurft via GSM, Smartphone of met een tablet. De meeste websites die momenteel het world wide web bevolken passen zich niet aan aan het medium waarmee je ze bezoekt.

Daarom zien die er slecht uit op de smartphone, moet je constant scrollen en inzoomen om er enigszins mee te kunnen werken. Afbeeldingen staan er soms maar half op en het wordt al helemaal vervelend, als je bepaalde opties van een menu niet kunt selecteren omdat ze net buiten het scherm vallen.

Zo ziet je website, die veel geld en moeite heeft gekost om te ontwerpen, er plots heel wat minder professioneel uit en wordt deze soms zelfs onbruikbaar.

Wat er prachtig uitzag op het beeldscherm van de computer, blijkt een triestig rommeltje op het kleinere scherm van smartphone of tablet.

En om het helemaal erg te maken, heeft Google (veruit de meest gebruikte zoekmachine) nu beslist om alle websites, die zich niet automatisch aanpassen aan je schermgrootte, naar de bodem van de zoekresultaten te verwijzen.
Klanten zullen je met andere woorden niet gemakkelijk meer vinden. (zie artikel)

WWWild bouwt daarom enkel websites die zich automatisch aanpassen. Ook een bestaande website kunnen wij omzetten naar dit formaat. Aarzel daarom niet lang en contacteer ons voor een afspraak.

Voor een vrijblijvende offerte of vragen: