SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Sta bovenaan de zoekresultaten!

Search Engine Optimization (SEO)


Wat ben je met een prachtige website als niemand die vindt? De bedoeling is meer klanten aan te trekken, meer interesse te genereren. Een website moet opbrengen! Daarom besteedt WWWild heel wat aandacht aan de SEO.
Door deze techniek optimaal te gebruiken, komen potentiële klanten vlugger in contact met je zaak. De website komt hoger te staan in de zoekresultaten en het verkeer naar de website wordt constant gecontroleerd. Indien nodig worden er aanpassingen gedaan. Zo bent u zeker dat uw website niet alleen goed oogt, maar ook efficiënt is!

INHOUD IS (BIJNA) ALLES!

Nu de zoekmachines steeds beter worden moet je je meer aandacht besteden aan de inhoud van je website. Pagina’s moeten worden afgestemd op de zoektermen, die worden ingevoerd in de zoekmachines. Hiervoor zijn er gespecialiseerde programma’s nodig, die wij je met onze ervaring kunnen bieden. Indien gewenst herschrijven we de inhoud van je website om hoger te klasseren in de zoekresultaten. Je hebt iemand nodig, die ervaren is met copy writing in functie van het SEO-resultaat. Wij kunnen de zoekresultatenen jouw pagina’s monitoren en passen jouw inhoud aan aan de ‘mode’ van het moment, zodat je steeds relevant blijft. Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar zonder voldoende relevante inhoud blijf je onopgemerkt!

Wat is je doelgroep? Welke klanten wil je aantrekken? Is er voldoende inhoud om de verschillende persona te interesseren? Wat doet de concurrentie beter? 

Een doordacht plan moet worden opgesteld én regelmatig aangepast om de beste resultaten te verkrijgen. Heel wat tijd wordt gestopt in het bijscholen en opvolgen van de trends en (nieuwe) software voor SEO. Copywriting is een kunst en wij zijn er goed in!

Vraag gerust vrijblijvend advies. We hebben verschillende plannen, aangepast aan jouw noden en budget.

Voor een vrijblijvende offerte of vragen