VEILIGHEID IS EEN MUST

Wij beschermen je website

Veiligheid

Je wil natuurlijk dat je mooie website een veilige stek krijgt op het internet, permanent bereikbaar voor uw klanten. Spamrobots vuren constant spamberichten af op je e-mailadres zonder een degelijke beveiliging. WWWild neemt die taak zeer serieus en zocht de beste Hostserver uit. Uw website wordt op Hostgator gehost. Deze firma heeft reeds ettelijke prijzen gewonnen vanwege zijn veiligheid, klantvriendelijkheid en indrukwekkende staat van dienst. Je website is gegarandeerd 99,9 % van de tijd online. Bovendien krijgt elke site een shared SSL certificaat. Dit geeft je een beveiligde verbinding, die bvb noodzakelijk is om financiële transacties te kunnen doen (https:). We gebruiken o.a. Akismet om de spam-reacties tegen te houden, zodat je enkel de e-mail ontvangt die van je klanten komen.

Is WordPress wel veilig?

Ja hoor! Om je te overtuigen geef ik je een kleine selectie van enkele gerenommeerde bedrijven die op dit platform lopen.

Ik zou nog dagen tot zelfs jaren verder kunnen gaan met deze opsomming. Geen wonder, want maar liefst een vierde van alle websites ter wereld draaien onder WordPress. En wanneer we kijken naar het aandeel van WordPress in het segment van de Content Management Systems (CMS) haalt WP bijna 60 procent. Dat aandeel blijft trouwens groeien.

Dus veilig? Als het veilig genoeg is voor de sites hierboven, is het veilig genoeg voor jou en mij! Bij WWWild is je web-investering veilig!

Meer: lees ook de blogpost ‘Is WordPress wel een veilig platform?

NIEUW!

Om de veiligheid van je website nog te vergroten, kan je website nu elke dag worden opgeslagen. Om alle kwetsbaarheden uit je site te halen, moeten de plugins én wordpress regelmatig worden gepatched. Maar soms kan dit conflicten geven, zodat je webstek offline gaat.

Met CodeGuard is het een koud kunstje om je hiertegen te verzekeren. Codeguard slaat elke 24 uur je website op en indien er iets verkeerd loopt, zetten wij gewoon de vorige versie terug.

 

 

 

codeguard beveiliging

 

 

HostGator logo
ssl Certificaat
Akismet logo

VOOR EEN OFFERTE OF MEER INFO